viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.07.23 @ 11:25
OGLAS

Nogometaši Zrinjskog sinoć su nakon velike drame nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminirali armenski Urartu i na taj način sebi širom otvorili vrata plasmanom u skupnu fazu nekog UEFA natjecanja.

Time bi Plemići postali prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji je ostvario ovaj podvig, a osim toga već sada su zaradili priličan iznos novca.

OGLAS

Samim sudjelovanjem u Ligi prvaka klub je inkasirao 280 tisuća eura. Zahvaljujući prolasku u treće pretkolo, Plemići će dobiti dodatnih 380 tisuća eura, što znači da su do ovog momenta u Europi zaradili 660 tisuća eura.

OGLAS

Tu nije kraj s obzirom da bi Plemići eventualnim prolaskom protiv pobjednika duela između Slovana i Swifta dodatno napunili svoju kasu.

OGLAS

Prolaskom bi imali zagarantirano barem sudjelovanje u skupinama Konferencijske lige, a taj uspjeh UEFA bi pozdravila sa još 480 tisuća eura na njihovom računu.

Nema sumnje da je pred Bilbijom i ekipom zaista sjajna prilika da ispišu povijest bh. nogometa i postanu prvi klub iz naše zemlje kojem je to prošlo za nogom.

Ime narednog protivnika će saznati večeras nakon pomenutog susreta između Swifta i Slovana, a rezultat iz prve utakmice odigrane u Slovačkoj glasio je 1:1.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM