viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.03.24 @ 20:06

Nije se dugo čekalo na rezultate prvih izbora za Dinamovu skupštinu. Više od 50 posto onih koji su imali pravo glasa iskoristilo je tu mogućnost, a uvjerljivi pobjednik je lista Velimira Zajeca.

Dinamo se tim povodom oglasio priopćenjem koje prenosimo u potpunosti:

OGLAS

“U subotu 2. ožujka održani su povijesni izbori za Skupštinu GNK Dinamo, a u nastavku donosimo službene rezultate glasovanja u I. Izbornoj jedinici. U I. Izbornoj jedinici pobijedila je lista br. 2. – “Dinamovo proljeće” na čelu s nositeljem liste g. Velimirom Zajecom. U nastavku izdvajamo i najvažnije statističke podatke u sklopu provedenih izbora. Od ukupnog broja mogućih glasača (13.025) izborima je pristupilo njih 7.111, odnosno 54,6%. Od ukupno 7.111 glasova, 381 je bio nevažeći. Za kandidacijsku listu “Dinamovo proljeće” glasovalo je 5.983 glasača, odnosno njih 88,9%. Za kandidacijsku listu “Dinamo iznad svih” glasovalo je 747 glasača, odnosno njih 11,1%”.

OGLAS

Ranije tijekom dana izabrano je 35 skupštinara iz II. Izborne jedinice, a najkasnije 11. ožujka Dinamo će imati novog ili starog predsjednika. Skupštinari će birati između Mirka Barišića i Velimira Zajeca, a pobjednik će biti onaj koji skupi natpolovičnu većinu glasova.

OGLAS
Oglasi
LM