viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.05.21 @ 14:10
OGLAS

Za vikend su sastavi NK Romari odigrali četiri utakmice. Dvije ekipe pretpionira odigrale su međusobno, kadeti i juniori ugostili NK Vitez, seniori NK Katarinu. Pioniri su bili slobodni.

U subotu su dvije pretpionirske selekcije igrale jedni protiv drugih. Slavili su mlađi koji nastupaju pod nazivom NK Šantići.

OGLAS

Stariji su imali više od igre i stvorili niz izglednih prilika, ali nisu uspjeli probiti odličnog Ćatića. Ipak stariji prvi postižu gol početkom drugog poluvremena, kada Alilović odlično prolazi po lijevoj strani i ulazi u šesnaesterac, te postiže pogodak.
Izjednačujući gol postiže Bilić, koji koristi neodlučnost Miškovića i golmana Topića, dolazi do lopte koju mirno šalje u gol.
I pobjednički gol postiže Bilić, fenomenalnim šutom sa osamnaest metara u gornji lijevi kut Topićevog gola.

OGLAS

Kadeti su pobijedili vršnjake iz NK Vitez rezultatom 2:0. Mreže su mirovale sve do 64. minute, kada Omanović postiže gol. Pobjedu potvrđuje Baškarad „golčinom“ sa dvadesetak metara.

OGLAS

Juniori su također igrali protiv NK Vitez. Iako su imali više od igre i nekoliko izglednih prilika, mreže su ostale netaknute.

Sve čari Županijske lige viđene su u susretu seniora i gostiju NK Katarina iz Fojnice.
Gosti su doputovali sa samo devet igrača. Momci iz NK Romari su utakmici pristupili ozbiljno i nisu imali obzira prema gostujućoj ekipi. Na poluvremenu su vodili sa čak 9:0.
Gosti drugo poluvrijeme igraju sa još jednim igračem manje, jer je jedan povrijeđen, a ubrzo još dvojica. U međuvremenu je Romari postigao još tri gola.
Sudac je primoran svirati kraj utakmice, te ova nogometna agonija završava.

Pretpioniri
NK Romari – NK Šantići (Romari 2009.) 1:2 (Alilović; Bilić 2)
Kadeti
NK Romari – NK Vitez 2:0 (Omanović, Baškarad)
Juniori
NK Romari – NK Vitez 0:0
Seniori
NK Romari – NK Katarina 12:0 (Baškarad 4, Vujica 3, Krišto 2, Đotlo, Brkan, Lujanović)

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM