viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.04.24 @ 08:54

Nogometaši Viteza i Romarija jučer su u utakmicama 21. kola Druge lige Federacije BiH-Grupa Zapad došli do novih pobjeda.

Nogometni klub Vitez je na Gradskom stadionu svladao drugoplasiranu momčad lige GNK Bratstvo 3:1. Već u prvom dijelu pobjednik je bio riješen jer su vitežani golovima Mujića i Kolića (2×) došli do rezultata 3:0. Gosti su u nastavku samo ublažili poraz zgoditkom Velagića. Vitežani su ovom pobjedom zasjeli na 4. mjesto prvenstvene ljestvice.

OGLAS

Romari je na stadionu NK Rijeka odigrao susret protiv Nogometnog kluba Novi Travnik. Kao favoriti i opravdali su ulogu. S pet zgoditaka ispratili su Novotravničane. I u ovoj utakmici pobjednik se mogao doznati u prvom poluvremenu. Leon Suknjov postigao je dva zgoditka u 10. i 29. minuti. U nastavku Novi Travnik s 11 metara smanjuje rezultat, ali novim golovima Ivoša, Lukovca i Krište Romari dolazi do konačnih 1:5. Iako se susret igrao na Rijeci, formalni domaćin bio je NK Novi Travnik. Nogometaši Romarija s nova tri boda skočili su na fenomenalnu drugu poziciju.

OGLAS
Oglasi
LM