viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.12.23 @ 15:21
OGLAS

Ključevi novoizgrađenih socijalnih stanova uručeni su danas u Čapljini za 42 obitelji, koje su boravile u kolektivnim i alternativnim smještajima na području tog grada.

Svečanosti uručenja ključeva prisustvovali su federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar, gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić i predstavnica Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH Edina Imamović

OGLAS

Dizdar je kazao kako je ukupna vrijednost ovog projekta oko tri i po milijuna maraka.

OGLAS

– Ono što je jako bitno je da su svi stanovi izrađeni po svim suvremenim standardima, uključujući čak i energetsku efikasnost tako da se zaista vodi računa o svim elementima gradnje. Ovo su neki od najboljih i najkvalitetnijih objekata gradnje koje imamo u čitavoj regiji, a o tome govori i nedavna posjeta predsjednice Europske komisije Ursule von der Leyen koja je otvorila jedan od objekata kao jedan od dobrih primjera uspješne priče. Na području HNŽ je investirano oko 10 milijuna maraka za nekih 108 stambenih jedinica, međutim još uvijek postoji potreba i nadamo se da ćemo i te potrebe završiti kroz završni CEB III projekt gdje vjerujemo da ćemo riješiti problem svih osoba u alternativnom smještaju – naglasio je Dizdar.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM