viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.12.23 @ 12:07

Strašan zločin dogodio se u petak nešto iza 10 sati u Velikoj Gorici gdje je muškarac puškom u cvjećarnici ubio ženu i pobjegao. Odmah je pokrenuta velika policijska potraga u koju su se uključili i pripadnici specijalne postrojbe.

“Oko 11:20 sati na lokaciji gdje je policija locirala muškarca, ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događaja pronađena su tijela starije članice obitelji i muškarca, najvjerojatnije počinitelja kaznenih djela ubojstava i samoubojstva”, objavila je policija. Zločin se dogodio u Zagrebačkoj ulici gdje je u trgovini muškarac vatrenim oružjem usmrtio ženske osobe. 

OGLAS

Kako Jutarnji doznaje, ubio je suprugu i majku te nakon toga počinio samoubojstvo. Nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija, a cijelo područje zločina je blokirano. Dio spomenute Zagrebačke ulice od križanja s Kolodvorskom je blokiran, piše V’Gradu.  “Baci pušku, čuju se povici policije prema počinitelju, rekao je svjedok za Jutarnji.

OGLAS
Oglasi
LM