viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.11.23 @ 20:36

U sarajevskom naselju Alipašino Polje (C faza) danas se dogodilo ubojstvo žene rođene 1992. godine. Ubojica je nakon nekoliko sati lociran i uhićen, prenosi Klix.

Kako je rečeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Županije Sarajevo (MUP ŽS), policijski službenici su u stanu, u ulici Bosanska, pronašli beživotno tijelo E. M. (1992.). Liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatirao smrt u 15:00 sati.

OGLAS

MUP ŽS zajedno sa drugim policijskim organima radi na rasvjetljavanju slučaja, osumnjičeni za ubojstvo je lociran i uhićen zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubojstvo, iz članka 166. KZ FBiH, u 20:10 sati, u ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo. Slobode je lišen A. B. (1989.).

OGLAS

On je pronađen u svom stanu kako bi se sakrio od policije.

OGLAS

Pod nadzorom tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentiranja ovog krivičnog djela.

Detaljnije informacije bit će priopćene ujutro.

Faktor neslužbeno saznaje, ubijena i počinitelj bivši su nevjenčani supružnici koji imaju zajedničko dijete u dobi od četiri godine.

Prije izvjesnog vremena, zbog obiteljskih problema, nesretna žena je napustila A.B. i preselila se sa djetetom u stan na Alipašinom Polju.

Oglasi
LM