viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.06.21 @ 13:16

Najviši dužnosnici vlasti u RS-u i predstavnici parlamentarnih stranaka u RS-u danas su odražali sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Na sastanku je nazočio i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Razgovarali su o dosadašnjoj suradnji, novom visokom predstavniku u BiH, te korištenju bonskih ovlasti i poštivanju Dejtonskog sporazuma.

OGLAS

Osim ovih tema, nakon završenog sastanka na press konferenciji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je govorio i o cijepljenju stanovnika iz BiH u ovoj zemlji.

OGLAS

“Od sutra će svi stanovnici BiH moći da se cijepe gdje god hoće i kad god hoće, potpuno slobodno ne plaćaju ništa u Srbiji. U svakom mjestu će svi stanovnici moći potpuno besplatno da se cijepe i dobiju uvjerenje o cijepljenju kao i građani Srbije”, kazao je Vučić.

OGLAS

On je dodao da Srbija ima puno cjepiva, te je dodao da su zadovoljni brojem stanovnika Srbije koji su do sada primili cjepivo, ali da su se ipak nadali većem odzivu.

“Zadovoljni smo dosadašnjim učinkom, imamo cjepiva za cijelu regiju, tako da pozivamo sve da dođu i to urade”, zaključio je Vučić.

Oglasi
LM