viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.08.21 @ 13:40

Priprema vjenčanja kako za mladence, tako i za obitelj, prijatelje i kumove nezaboravan je trenutak koji zahtjeva veliki trud i vrijeme.

Različiti stručnjaci i organizatori vjenčanja većinom savjetuju da se za pripreme vjenčanja slijedi korak po korak, kako se ništa ne bi propustilo, ali ako mladenci nemaju vremena za detalje, u pomoć dolaze iskusni profesionalci, bez obzira, bilo vjenčanje malo ili veliko.

OGLAS

Stručnjaci savjetuju osnovno pravilo, prije samog početka planiranja vjenčanja, potrebno je reći što se želi.

OGLAS

Upravo tako, mladenka s prostora Travnika je rekla što želi te uz pomoć detalja, svoj je važan dan odlučila pretvoriti u najljepši san i ispraćaj iz svog dvorišta upotpuniti uz pomoć kretivnih cvjećarki Cvjećarne ,,Ana” iz Viteza i odlično opremljenog i profesionalnog cateringa Catering Milano Novi Travnik.

OGLAS

Važna pitanja kao što su, iskorištavanje prostora, postavljanje svečanog šatora sa prelijepim okruglim stolovima, drugi detalji cateringa i odlično dekorirano sve to, uz skladnost boja cvijeća i druge dekoracije, uistinu su osigurali Cvjećarna ,,Ana” Vitez i Catering Milano Novi Travnik.

Kako biste bili uvjereni u prethodno napisano, u galeriji provjerite samo dio onoga što se moglo vidjeti na vjenčanju u Travniku, a sve druge informacije i upite iskoristite na Facebook Cvjećarna ,,Ana” Vitez i instagram cvjecarna_ana profilu i Facebook profilu Catering Milano Novi Travnik.

Oglasi
LM