viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.11.20 @ 14:30
OGLAS

Polaznici Dječjeg vrtića Vitez sa svojim odgajateljicama i ravnateljicom Ljiljom Kovač redovito, kroz suradnju s bankama, obilježavaju Svjetski dan štednje, no, ove godine, zbog nužnog opreza i restrikcija koje su posljedica pandemije koronavirusa nisu bili u mogućnosti realizirati obilježvanja ovoga dana na tradicionalan način.

Imajući ovo u vidu članice i članovi Udruge Volim Vitez odlučili su biti potpora Dječjem vrtiću u organiziranju obilježavanja ovoga dana te su ih posjetili u prostorijama vrtića i sve polaznice i polaznike vrtića darivali su štednim kasicama.

OGLAS

Za uzvrat mališani su sa svojim odgajateljicama priredili prigodan program gostima te su u ugodnom vremenu, kroz igru, pjesmu i ples proveli lijep dan.

OGLAS

Ovo je još jedna naša aktivnost u nizu koji organiziramo na korist naše lokalne zajednice. Do sada smo surađivali sa svim slojevima društva te se uzajamno pomagali, od najmlađih iz vrtića do udruge umirovljenika naše općine. UŽivali smo u priredbama djece iz vrtića te se veselimo novim aktivnostima”, kazao je iz udruge JAkov Križanović nakon posjeta.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM