viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.09.21 @ 21:24

Domišljati, složni i uvijek vrijedni Krčevljani u nedjelju su organizirali zanimljivo natjecanje naziva “Na male k’o nekad” kojim su se željeli dodatno prisjetiti prošlosti i tradicionalnog igranja “malog nogometa” u Vitezu, ali i obližnjim mjestima.

https://youtu.be/cI7y01lT-eA

Kako su nam kazali definirali su i zanimljiva pravila. Igrači moraju igrati bez nogometnih patika, bez dresova i druge športske opreme. Igralo se na male golove starom loptom, a pokušali su napraviti isti sastav ekipa kako je to bilo dok su još bili djeca.

OGLAS

Natjecanje je održano u Krčevinama, na poznatoj “Petrovoj njivi”, a iako je rezultat bio u drugom planu vrijedi naglasiti kako je pobjedu odnijela ekipa Stipe Žuljevića Stipana. Održano je natjecanje i u pjevanju u kojemu je najbolja bila ekipa Ivice Turića Bibe. U bacanju kamena pobjedio je Vlado Žuljević Cajka. Bilo je posebno zanimljivo slušati i prisjećati se priča iz mladosti koje su pričane, a jedno od pravila bilo je da se ne smije pričati o ratu, vojsci, koronavirusu, cjepivima i politici.

OGLAS

Nakon natjecanja okupljeni su nastavili druženje, a proslavljen je i rođendan Srećka Strukar uz prigodnu tortu.

OGLAS
Oglasi
LM