viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.01.24 @ 19:46

Svečani doček Nove godine u Srednjoj Bosni.

Kako je ranije najavljeno, općine u Srednjoj Bosni su se pripremale za doček Nove godine na otvorenom.

OGLAS

Ovogodišnji programi pružali su bogat zabavni program, popularne bandove i fascinantne vatromete. U Travniku, Vitezu, Kiseljaku, Kreševu te na omiljenoj novogodišnjoj destinaciji Vlašiću je bilo svečano i veselo.

OGLAS

Zabava na Vlašiću je započela u 21:00 sat.
U srcu Vlašića, dočekana je Nova godina uz zvuke popularnog DJ EXIT-a. Mjesto događanja je bio plato Babanovac.

OGLAS

U Travniku, glazba i zabava je započela također od 21:00 sat. Parking KŠC-a Travnik postao je centar zbivanja uz nastup popularnog izvođača Duška Kuliša. Na istom mjestu tijekom dana organizirana je bila Dječja Nova godina s posebnim zabavnim programom u ranijim terminima.

U Kiseljaku, dva benda, jedno mjesto, Trg kneza Radoje. Kiseljak je ove godine bio domaćin bandova Apocalyptico iz Kiseljaka i Companero iz Sarajeva.

U Vitezu, uvod u 2024. se dogodio s bandom Infuzija. U središtu Viteza, band Infuzija iz Bratunca i DJ Gogs uveli su Vitežane u Novu 2024. godinu. Atmosfera i zabava prema mnogima je bila sjajna.

U Kreševu, doček Nove godine organiziran je na Trgu fra Grge Martića uz DJ-a koji je zabavljao prisutne do kasno u noć. Također, ranije od 12:00 sati organizirana je dječja Nova godina na istom mjestu.

Oglasi
LM