viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.07.22 @ 16:11
OGLAS

Zbog iznenadne okolnosti u obitelji Marka Perkovića Thompsona, naš popularni pjevač morao je otkazati još jedan koncert, ovoga puta u Bobanovoj Dragi kojeg je trebao održati u subotu, 16.07.2022, prenosi grude-online.info. Podsjećamo, Thompsonov sin je prije nekoliko dana završio u bolnici na aparatima zbog srčanog zatajenja.

Ipak će uoči blagdana svetog Ilije i u sklopu kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići na istom mjestu koncert održati Mladen Grdović, uz predgrupu Afrodita i to dan ranije, u petak, 15.07. Ulaznice za Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote i dalje su u prodaji i vrijede za petak, dakle, svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona istu mogu iskoristiti dan ranije. Također, moguć je i povrat novca uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mjestima kao i na samom mjestu održavanja koncerta. Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka.

OGLAS

Prema već poznatim informacijama, Vitežani ovoga ljeta trebaju ugostiti Thompsona u Vitezu. Nada ostaje da će pjevač, zajedno sa obitelji pobijediti ovu životnu borbu te da će na najavljeni datum, 20. kolovoza Thompson održati veliki koncert u mjesnoj zajednici Krčevine, kod svojih Krčevljana i proslaviti pobjedu nad bolesti.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM