viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.10.21 @ 16:26

Kristina Livančić, poznata kiparica iz Viteza svojim djelima oduševljava!

Javna ustanova Bosanski kulturni centar TK Tuzla, večeras 20. listopada u 19 sati otvara izložbu radova XI Međunarodnog bijenalnog festivala umjetnosti minijature, najdugovječnije manifestacije BKC TK.

OGLAS

Bijenale je u svom 11. izdanju službeno dobilo međunarodni karakter, a za izložbu se prijavilo više od 150 autora sa 455 radova.

OGLAS

Radove koje će publika vidjeti u galeriji JU BKC TK u okviru XI Međunarodnog bijenalnog festivala umjetnosti minijature, u periodu od 20.10. – 20.11. 2021. godine, tijekom prošlog tjedna je odabralo Selekcijsko povjerenstvo koju su činili Hari Ejubović, rukovoditelj galerijsko-scenskih poslova u BKC TK, Sanja Đurović, rukovoditelj Umjetničke galerije Distrikta Brčko i Ilhana Latifović, akademska slikarica iz Tuzle.

OGLAS

Pored 120 imena autora čiji će radovi biti dio izložbe i kataloga XI Međunarodnog bijenalnog festivala umjetnosti minijature nalazi se ime Kristina Livančić.

Podsjećamo, Kristina Livančić je mlada kiparica iz Viteza, koja je pored svojih samostalnih izložbi imala priliku i na mnogim drugim mjestima pokazati svoj talent, ali i stečena znanja i vještine u umjetnosti.

U galeriji pogledajte Kristinin rad koji će biti izložen na XI Međunarodnom bijenalnom festivalu umjetnosti minijature u Tuzli.

Prema zahtjevima i pravilima organizatora Kristina je poslala tri rada, od kojih je jedan izabran i to zadanog formata 10x10cm za slike, crteže, grafike i 10x10x10cm za skulpture, instalacije.

Oglasi
LM