viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.04.24 @ 18:59

Ulaganje u osposobljavanje i edukaciju turističkih vodiča jedan je od primarnih tečajeva Turističke zajednice Općine Travnik.

Upravo iz tog razloga, otvoren je i javni poziv za sufinanciranje certifikacije kojom se službeno postaje turistički vodič, a o kojoj više možete pročitati OVDJE.

OGLAS

,,Te osobe su ogledalo određenog prostora. Kroz njih posjetitelji i turisti koji ostvaruju noćenja zapravo imaju sliku o prostoru u kojem se nalaze. Radi se o zanimanju koje sa sobom nosi veliku odgovornost, nije važno samo poznavanje kulturno-povijesnog naslijeđa, već su jednako važni izgled, ponašanje, susretljivost, jer sliku vodiča posjetitelji nose nazad u svoje destinacije i prenose iskustvo drugima. Ako su iskustva pozitivna, možemo se nadati dodatnom broju gostiju, a ako su negativna, imidž destinacije može biti ugrožen”, izjavio je za Travnicki.INFO Samer Dolovac, direktor TZ Općine Travnik.

OGLAS

Pohvalna je i nova praksa Turističke zajednice, koja uključuje zajednička druženja certificiranih turističkih vodiča iz Travnika, uz svojevrsno mentorstvo onih starijih prema mlađima.

OGLAS
Oglasi
LM