viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.02.21 @ 21:49

U sklopu dobrotvorne akcije “Vitez za Hrvatsku” koju vodi Udruga Volim Vitez u suradnji s nizom pravnih i fizičkih osoba izvršena je uplata financijske donacije za potresom pogođena područja Republike Hrvatske.

Sukladno instrukciji Vlade Republike Hrvatske donacija je namijenjena za sanaciju posljedica potresa u gradovima Petrinji, Sisku i Glini te drugim gradovima i općinama koje su pogodili razorni potresi, a pomoć je usmjerena na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske otvoren u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“. Tako je Udruga Volim Vitez uplatila iznos od 6 000 kuna koji je tijekom siječnja prikupljen putem bankovnog računa Udruge, ali i kroz kasu postavljenu u KND Vitez i HUM u Središnjoj Bosni.

OGLAS

Napominjemo, ranije su organizatori ove akcije uputili materijalnu pomoć prema Petrinji, a u toj pomoći našle su se osnovne potrepštine kao što su grijalice, odjeća, posuđe, pitka voda i hrana. Cjelokupna akcija odvija se u suradnji s nadležnim institucijama, prije svega Crvenim križem kao i župom Preobraženja Gospodnjeg u Petrinji.

OGLAS

Vitez je i ovoga puta pokazao veliko srce te smo ponovno pokazali kako smo uz naše sunarodnjake u Republici Hrvatskoj koji su teško stradali u razornim zemljotresima. Naša pomoć, iako skromna, vjerujemo je stigla u prave ruke te će u ukupnom mozaiku donacija biti od koristi stradalom stanovništvu. Veliko hvala Hrvatskoj udruzi mladi u Središnjoj Bosni, Klubu navijača Dinama Vitez te brojnim sugrađanima koji su bili dio ove akcije darujući novac ili potrepštine”, kazali su iz Udruge Volim Vitez.

Oglasi
LM