viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.07.22 @ 21:48

Prije nekoliko mjeseci, viteški.ba je pisao veliki intervju sa Perom Babićem, sa idejnim začetnikom i pokretačem boot campa u Vitezu. Podsjećamo, intervju je otkrio Kako se pojavila ideja za ovakvim vidom funkcionalnih treninga, tko stoji iza toga? Kojim predmetima se služe na funkcionalnim treninzima? Paralela između fitnesa i načina treniranja ovdje, koja je razlika, što je korisnije? Kada je službeno počeo rad, koliko je bilo članova? Savjet za one koji nisu fizički aktivni? Neke nove ideje, neki novi projekti?

Sve planirano i do sada realizirano ima jedan jedini cilj, to su treninzi, a iza kojih se kriju brojna druženje te iz kojih dalje proistječe stvaranje velike obitelji. Ta velika obitelj iza sebe ima kvalitetne treninge, proslave rođendana, imendana, blagdana, hodočašća, ponekad i nekih tužnih trenutaka, obilježavanja obljetnica te mnogih drugih životnih aktivnosti pa čak i pomoći u radnim akcijama međusobno.
Upravo su tako i jučer, nakon zajedničkog dogovora, okupljeni uz hranu i piće, uobičajeni petak, članovi Boot campa ,,Sensei” pretvorili u odličan početak vikenda, noć za pamćenje. Na pitanje uredništva portala viteški.ba, mogu li ovu lijepu prijateljsku priču objaviti u nekoliko rečenica, voditelj Boot campa je sa zadovoljstvom prihvatio te poručio: ,,Svi su dobrodošli na ovaj vid funkcionalnih treninga, ali i na sve druge, govoreći kroz smijeh, izvannastavne aktivnosti, družimo se, pomažemo jedni drugima i to je ono što sam ja zamislio, ali evo i realizira se polako”. U galeriji donosimo samo dio zajedničkih trenutaka, koji su članovi Boot campa ,,Sensei” u proteklom periodu proveli zajedno.

Oglasi
LM