viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.24 @ 09:49
OGLAS

Franjevački samostan svetog Franje Asiškog u Gučoj Gori na čelu s gvardijanom fra Davorom Petrovićem donirao je čak tisuću knjiga različitih žanrova Gradskoj knjižnici Novi Travnik!

Ova velikodušna donacija nije samo obogaćivanje knjižničnog fonda, ona je više od toga. Knjige koje su pristigle obuhvaćaju širok spektar tema, uključujući religiju, povijest, umjetnost, turizam, jezik i književnost. Svaka od tisuću knjiga nosi sa sobom vrijednost neizmjerne važnosti, ne samo zbog njezine sadržajne vrijednosti već i zbog geste koja stoji iza nje. Ovom donacijom franjevački samostan nije samo pružio knjige, već i podržao obrazovanje, kulturnu raznolikost i razvoj čitateljskih navika u Novom Travniku.

OGLAS

Osim što će omogućiti čitateljima pristup novim djelima i znanju, ove knjige također će služiti kao izvor inspiracije, promicati kritičko razmišljanje i potaknuti raspravu o različitim temama koje pokrivaju.

OGLAS

“Ova izvanredna donacija Franjevačkog samostana svetog Franje Asiškog u Gučoj Gori, koju je predvodio gvardijan fra Davor Petrović, predstavlja neizmjerno blago za našu knjižnicu i lokalnu zajednicu. Vjerujemo da će ove knjige ne samo obogatiti naš knjižni fond već i potaknuti čitatelje na putovanje kroz različite svjetove znanja. Ovim gestom solidarnosti i podrške, Franjevački samostan nije samo darovao knjige, već i ulio novu energiju u našu misiju promicanja kulture, obrazovanja i razumijevanja u našem gradu. Hvala i Dariju Čondi koji je protekla dva dana prenosio knjige. Još je dug put do potpune obnove knjiškog fonda, ali zahvaljujući ovakvim donacijama koračamo prema zacrtanom cilju”, izjavio je Velimir Bugarin, voditelj knjižnice.

OGLAS

Ova velikodušna gesta Franjevačkog samostana svetog Franje Asiškog u Gučoj Gori ostavit će zasigurno trajan trag u Gradskoj knjižnici Novi Travnik.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM