viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.12.23 @ 23:54
OGLAS

Dominika Maleš iz Karate kluba “Mladost” Vitez je u finalnoj borbi nastupla sa predstavnicom Hrvatske te osvojila srebrnu medalju izgubivši sa rezultatom 2:0.

Podsjećamo, do fnalne borbe došla je pobjedivši predstavnicu Hrvatske 9:5, zatim Njemačke 7:0, Crne Gore 3:0, Malte 5:0 i Hrvatske 7:3 i to u kategoriji borbe kadetkinje +61kg gdje je bilo prijavljeno 96 natjecateljica.

OGLAS

Inače, na ovu svjetsku WKF ligu bilo je prijavljeno preko 4133 natjecatelja iz 81 zemlje što predstavlja apsolutni rekord u svim disciplinama Karate lige za mlade koja nikada do sada nije privukla tako veliki broj sudionika.

OGLAS

Šef stručnog stožera Karate kluba “Mladost” Vitez, Aldin Adilović, zadovaljan je postignutim rezultatom. “Koristim priliku čestitati reprezentativki Dominiki koja je pokazala kako se brane boje kluba, grada i države BiH na postignutom vrhunskom rezultatu i pored teškoća koje smo imali poslije završenog trećeg meča te obnovljenje povrede desnog koljena uspjela je osvojiti medalju”, naglasio je Aldin Adilović koji je ujedno Dominiku i vodio do ovog rezultata. Koristi priliku i čestitati i drugim natjecateljima KK Mladost Vitez Ismailu Đidiću i Vedadu Đidiću koji su, kako kaže, bili požrtvovani do samog kraja svojih mečeva, ali nažalost nisu imali sportske sreće te svim bh. osvajačima medalje u ovom natjecanju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM