viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.07.22 @ 09:40

U Benkovac, Republika Hrvatska se vratio tradicionalni Etno festival, Pjevačka skupina “Krčevljani” osvojila prvo mjesto.

U svom 14. izdanju u subotu, 23. srpnja festival u dvorima Zavičajnog muzeja u Benkovcu, ugostio je ukupno 10 pjevačkih skupina iz raznih KUD-a, ne samo s prostora Hrvatske nego i iz BiH.

OGLAS

Osim domaćina i organizatora festivala KUD ˝Branimir˝ iz Benkovca, koji je nastupio prvi, tu su još nastupili Etno udruga “Petrovo polje” Općina Ružić, Pjevačka skupina “Krčevljani” iz Viteza BiH, KUD “Zora” iz Betine, KUD “Kamen” Bukovica, KUD “Rudine” Župa Vidoši – Općina Livno, KUD “Luzarica” iz Pridrage i KUD “Sv. Kata” iz Gruda.

OGLAS

Mogli su se vidjeti spektakularni nastupi i naravno posebno uzbuđenje jer je ovaj festival poznat po izboru najboljih pjevačkih skupina, pa je i s tog aspekta atmosfera bila dodatno podgrijana, pišu tamošnji portali.

OGLAS

Ono što je za Vitežane posebno zanimljivo je to što je Pjevačka skupina “Krčevljani” iz Viteza u Benkovcu nastupila i ne samo da je nastupila nego je postigla odličan uspjeh osvojivši prvo mjesto na Festivalu.
Ovom prilikom redakcija portala viteški.ba Pjevačkoj skupini “Krčevljani” čestita na postignutom uspjehu i želi još puno pjesme i nastupa.

Oglasi
LM