viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.24 @ 13:18
OGLAS


Općina Vitez objavljuje rezultate evaluacije i informacije u vezi sa predloženim projektnim prijedlozima organizacija civilnog društva (OCD) u toku Javnog poziva u okviru ReLOaD2 projekta koji je bio otvoren od 21.3. do 18.3. 2024. godine.

U ovom periodu održan je „Otvoreni dan“ i četiri mentorska sastanka sa zainteresiranom javnosti i predstavnicima civilnog društva. Inače, ReLOaD2 je regionalni projekt kojeg financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u šest zemalja/teritorija Zapadnog Balkana. Gledajući listu vidljivo je kako najviše novca ide za LDF Vitez i to 19.710,00 KM, zatim UG Betanija 19.626,31 KM i Karate klub Mladost 19.300,00 KM. Uvjetno su odobreni projekti Rukometne akademije Vitez, Škole košarke Prvi koš i Teniskog kluba Romari. Sedam projekata nije odobreno.

OGLAS

Rezultate možete pogledati OVDJE. Napomena: Eventualne upite u vezi rezultata javnog poziva možete dostaviti najkasnije sedam dana od objave rang-liste slanjem elektronske poruke na sljedeći e-mail: registry.ba@undp.or

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM