viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.12.23 @ 22:08

Sinoć 22. prosinca 2023. godine u Brajkovićima u organizaciji Udruga Zora Brajkovići, organizirane su žive jaslice. Na lijep i dostojanstven način uz prigodne duhovne tekstove u uvodnom dijelu programa započeli smo Advent!

“Naši maleni uprizorili su svetu Obitelj. Mogli smo vidjeti Josipa i Mariju malo djetešce Isusa, tri kralja, male anđele te pastire. Nastojimo ostaviti našim mladima polog vjere o tradicije što je to uistinu Božić. Da htjeli ili ne htjeli u ovome užurbanom vremenu i blještavilu izvanjske proslave zaboravljamo na ono bitno a to je rođenje Isusovo. Udruga Zora je u okviru Travničke čarolije organizirala tri Adventa na razini župe. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali te pridonijeli svojim radom i trudom našem zajedništvu!Svi naši posjetitelji su se također mogli ugrijati uz topli čaj, kuhano vino te okrijepiti se uz kobasice, domaće pitei zasladiti fritualama te kolačima.

OGLAS

I na kraju…Nemoj zaboraviti na najvažniju osobu zbog koje Božić postoji- na slavljenika ISUSA KRISTA. Jesi li razmislio što ćeš Mu pokloniti za rođendan? Učini sve da On bude sretan i dobrodošao u tvoje srce, tvoj dom i tvoju obitelj. Pripremimo se u radosti i miru!” – navode organizatori.

OGLAS
Oglasi
LM