viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.05.23 @ 14:36

Proteklog vikenda veliki interes javnosti probudilo je finale lige mladih Rukometnog saveza Herceg- Bosne za igračice do 17 godina starosti koje se igralo u Vitezu. U uzbudljivoj završnici Izviđač je nakon penala slavio protiv domaće Rukometne akademije Vitez. Iako je Vitez vodio u prvom dijelu s čak 14:7 u drugom dijeli Izviđač je stigao zaostatak te se otišlo u lutriju penala koja je odlučila da titula ide u Hercegovinu, prijestolnicu bh. rukometa.

Za komentar smo zamolili i šefa stručnog stožera RA Vitez Danijela Papić koji je kazao: “Na samom početku moram čestitati svojim igračicaiama i svima u klubu te roditeljima igračica i sponzorima koji su nam omogućili festival rukometa u Vitez gdje se okupilo pedesetak najboljih igračica lige. Mi smo dali sve od sebe, pokazali da sa skronim proračunom i uvjetima rada možemo parirati sastavu kakav je Izviđač. Iako smo bili bliže pobjedi na koncu smo platili danak umoru i manjku ovakvih utakmica. Veliki faktor je bila i sreća te moram čestitati gošćama na naslovu prvaka. Nama je ovo veliki motiv za nastavak rada, pokazali smo da smo klub koji ima emociju, talent, gdje se radi predano te da imamo mogućnosti biti domaćin ovakvim sportskim priredbama”.

Također, Papić je za viteški.ba kratko kazao kako nije uspio dati adekvatnu minutažu svim igračicama jer se težilo kvalitetnom rezultatu, što je, prema ocjeni sportske javnosti potpuno opravdano. Radi se o kruni sezone gdje svi teže trofejima.

OGLAS

Sljedećeg mjeseca na rasporedu je finale prvenstva BiH, a igrat će se dva dana, 10. i 11. lipanj za što se Vitežanke moraju adekvatno pripremiti.

OGLAS

Treba dodati kako je natjecanje i organizacija pohvaljena i od Rukometnog saveza te povjerenika za natjecanja mladih što je važno priznanje za Akademce iz Viteza.

OGLAS

Oglasi
LM